• Opdatering af COVID-19 forhold for aftenskoler/foreninger i Frederiksberg Kommune

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for brug af faciliteter i Frederiksberg Kommune.

  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening/aftenskole fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer.

  læs mere
  Oprettet: 12.08.2020
 • Foreningsoversigt

  Søg en forening i Frederiksberg Kommune.

  læs mere
  Oprettet: 20.11.2018

Info og regler

Lokaleudlånsregler

De godkendte Lokaleudlånsregler beskriver, hvem der må booke og hvordan tiderne prioriteres.


Vejledninger:


Corona: Retningslinjer på skolerne:

Coronavirusen er her stadig. Derfor skal vi fortsat overholde de retningslinjer, som myndighederne melder ud.
Er du bruger af en skole, udenfor normal skoletid, så læs her hvordan du skal forholde dig, når du møder ind på skolen.


For borgere

Du kan bruge bookingportalen, hvis du vil søge efter en forening i Frederiksberg Kommune, eller du kan se, hvor du kan dyrke din aktivitet. Tryk på fanen "Foreningsoversigt" og kom godt i gang med din søgning.


For foreninger

Portalen er også for godkendte foreninger, der søger efter ledige lokaler. Log ind, klik på fanen "Booking" og foretage dit valg. 


Godkendt forening?

Som godkendt folkeoplysende forening på Frederiksberg kan du forespørge på gratis lokaler og baner. Vil du ansøge om godkendelse af din forening som folkeoplysende, kan du læse mere her om hvilke oplysninger vi ønsker om jer, hvis I ønsker at ansøge om at blive godkendt som frivillig folkeoplysende forening på Frederiksberg.