• Opdatering af COVID-19 forhold for aftenskoler/foreninger i Frederiksberg Kommune

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for brug af faciliteter i Frederiksberg Kommune.

  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening/aftenskole fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer.

  læs mere
  Oprettet: 12.08.2020
 • Foreningsoversigt

  Søg en forening i Frederiksberg Kommune.

  læs mere
  Oprettet: 20.11.2018

Musicalteatret

Beskrivelse

Danmarks største forening for opførsel af nyskrevne musicals (grundlagt år 2005). Hvert forår spilles en ny voksenforestilling på Folketeatrets Store Turnéscene og i efteråret/vinteren opføres en ny familiemusical i kulturhuse i hovedstadsområdet. Medlemmerne i foreningen er fra 18 år og op, og alle de medvirkende i forestillingerne udvælges ved åbne auditions, hvor alle er velkomne uanset erfaring eller tidligere tilknytning til foreningen. Musicalteatret øver fast på Borgen året rundt på tirsdage, torsdage og i udvalgte weekender.

Kontaktoplysninger

Musicalteatret

Tlf.:

Email:info@musicalteatret.dk

Hjemmeside:

CVR nr.:28448740

Aktiviteter

 • Teaterforening

Kort

Kontaktperson

 • Forperson
  Madeline Robdrup Heltberg