• Opdatering af COVID-19 forhold for aftenskoler/foreninger i Frederiksberg Kommune

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for brug af faciliteter i Frederiksberg Kommune.

  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening/aftenskole fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer.

  læs mere
  Oprettet: 12.08.2020
 • Foreningsoversigt

  Søg en forening i Frederiksberg Kommune.

  læs mere
  Oprettet: 20.11.2018

Mujin-kai

Beskrivelse

I Mujin-kai Shotokan Karate-do dyrkes traditionel japansk karate. Karate er træning i selvforsvar, hvor fysisk træning og teknikker kombineres med mental træning til opnåelse af større selvsikkerhed og koncentration, som kan  bruges i hverdagen. Vor træningen er baseret på indøvelse af korrekte og effektive teknikker, at kunne håndtere udfordringer, at være fokuseret og koncentreret i nuet samt at være i en god fysisk form. Japansk karate er også en livsstil, snarer end en sport, med den japanske disciplin, respekt og ydmyghed, som konstant skal udvikle og forbedre den enkelte udøver både under og uden for træning.

Vi tilbyder træning på et seriøst og forsvarligt grundlag. De enkelte træningstimer skal være nærværende og udbyttegivende for den enkelte udøver.

Der tilbydes træning for både børn og voksne. Der trænes 2 gange om ugen. Alle kan være med fra og med 8 år uanset køn og etniske forhold.

For at vurdere om det er noget for dig, så tilbyder vi en gratis prøveperiode på 1 kalendermåned. Det er uanset om du er nybegynder eller har trænet før.

Kontaktoplysninger

Mujin-kai

C/o Kenneth Bo Jørgensen, A.D. Jørgensens vej 51 2./2

2000 Frederiksberg

Tlf.:31313779

Email:amkjoergensen@mail.tele.dk

Hjemmeside:WWW.mujin-kai.dk

CVR nr.:33828489

Aktiviteter

 • Kampsport
 • Karate

Kort

Kontaktperson