• Opdatering af COVID-19 forhold for aftenskoler/foreninger i Frederiksberg Kommune

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for brug af faciliteter i Frederiksberg Kommune.

  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening/aftenskole fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer.

  læs mere
  Oprettet: 12.08.2020
 • Foreningsoversigt

  Søg en forening i Frederiksberg Kommune.

  læs mere
  Oprettet: 20.11.2018

MR2 Volleyball

Beskrivelse

MR2 er en volleyballforening, der består af både kvinder og mænd i alderen 30 - 78 år. MR2 er en gammel forening der opstod i 1972. Vi har spillet alle disse mange år på samme skole (før var det gymnasium) De fleste af os er frederiksbergborgere, men der er et par stykker, der alle er opvokset på Frederiksberg, der nu er flyttet uden for kommunen. Vi spiller kampe og spiller med point. Det gælder om at vinde men også at have det sjovt og ikke mindst bevæge sig.

Kontaktoplysninger

MR2 Volleyball

Dr. Priemes Vej 10, st. th.

1854 Frederiksberg C

Tlf.:+4520278223

Email:ulla@didriksen.info

Hjemmeside:

CVR nr.:

Aktiviteter

 • Volleyball

Kort

Kontaktperson