Gymnastikforeningen Hermes

Beskrivelse

 

Hermes blev startede af Paul Petersen den 1. marts 1874, dengang under navnet "Kærnetroppen". Den 1. juli 1879 skiftede foreningen navn til "Paul Petersens Gymnastikforening", og i 1881 skiftede foreningen igen navn - denne gang til HERMES.

Den dag i dag bærer vi stadigvæk med stolthed navnet HERMES, og vi viderefører den ånd og de traditioner og værdier, som HERMES har stået for siden 1874.I HERMES er den klassiske artistiske idrætsgymnastik vores hjørnesten, men du kan også gå til børne-, spring- og/eller motionsgymnastik hos os.

 

Idrætsgymnastik - Gymnastikkens klassiker

Idrætsgymnastik kendes af mange også som redskabsgymnastik eller artistisk gymnastik. Du har måske prøvet et eller flere af redskaberne i folkeskolens gymnastiktimer – typisk spring over hest og ringene. Og så har du måske set eller hørt om Nadia Comaneci, Bart Connor, Paul Hamm eller Simone Biles.

  • Kvindelig idrætsgymnastik - KIG: Spring over hest, øvelser i forskudt barre, på bom og på gulv
  • Mandlig idrætsgymnastik - MIG: Øvelser på gulv, spring over hest, øvelser i barre, i bensving, i ringe og i reck.

I HERMES tilbyder vi idrætsgymnastik til alle: børn & voksne, begyndere, talent og elite.

Vi har hold med børn fra 1 år og opefter, så tag et kig på vores forskellige afdelinger på vores hjemmeside www.hermesgf.dk eller kontakt os pr. mail på, info@hermesgf.dk. På ledige hold er der også mulighed for at komme på en prøvetræning. Mulighederne er mange, grib chancen og tilmeld dig og/eller dit barn til gymnastik.

 

Kontaktoplysninger

Gymnastikforeningen Hermes

Bernhard Bangs Alle 41 A, 3.

2000 Frederiksberg

Tlf.:

Email:info@hermesgf.dk

Hjemmeside:www.hermesgf.dk

CVR nr.:32054870

Aktiviteter

  • Gymnastik
  • Motion

Kort

Kontaktperson