Frederiksberg Slots Fægteklub

Beskrivelse

Vi blev født som fægteklub i 1999 på Frederiksberg Slot. I november 2017 flyttede vi fra slottet til Hermes Hallen, hvor vi har fået bedre fægtefaciliteter og træningsforhold. Der er en musketer eller en musketøs gemt i både voksne- og børnefægterne i vores klub, og vi er meget bevidste om, at vores sport har lange traditioner helt tilbage til oldtiden og som øvelse til kamp i krig og dueller.

Vi gør vores bedste for at blive bedre, og respekt for hinanden og hjælp og opbakning er et "must" på fægtesalen - også når vi modtager nye fægtere.

Vi ser samtidig fægtning som en sjov og moderne sport, hvor vi træner både hurtighed, styrke, koordination og udholdenhed samt fokus, taktik og koncentration. Det gør vi på den måde, vi varmer op på, laver benarbejde og tekniske øvelser, og den måde trænerne coacher vores kampe på. Når vi strækker ud, kombinerer vi ofte med meditative koncentrationsøvelser og balancetræning. 

Vi er mellem 9 og 64, drenge og piger, kvinder og mænd og både helt nybegyndere og mere erfarne fægtere.

Når vi har plads på holdene, har vi løbende optag - men du skal først aftale en prøvetime, så vi kan være flere trænere på salen og tage godt imod dig. Det eneste man behøver for at starte med at fægte er indendørs sko, t-shirt og lange træningsbukser - og en vanddunk! Efter tre måneder forventer vi dog, at du begynder at skaffe dit eget udstyr og starter med våben, kropsledning og handske. Men du vil sikkert også synes, at det er rart at have din egen fægtemaske, jakke og bukser.

Fægtning er sjovt og du får:

  • God balance
  • En stærk og fleksibel krop
  • Styrket evne til fokus og koncentration
  • Hurtige reflekser
  • Masser af sved på panden!

Find os:

Vi holder til i

Hermes Hallen

Steenwinkelsvej 19

1966 Frederiksberg C

 

Mail: info@frederiksbergslotsfaegteklub.dk

Hjemmeside: www.frederiksbergslotsfaegteklub.dk

Kontaktoplysninger

Frederiksberg Slots Fægteklub

Hermes Hallen, Steenwinkelsvej 19

1966 Frederiksberg C

Tlf.:

Email:piapoulsen@live.dk

Hjemmeside:www.frederiksbergslotsfaegteklub.dk

CVR nr.:31459990

Aktiviteter

Kort

Kontaktperson