• Opdatering af COVID-19 forhold for aftenskoler/foreninger i Frederiksberg Kommune

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for brug af faciliteter i Frederiksberg Kommune.

  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening/aftenskole fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer.

  læs mere
  Oprettet: 12.08.2020
 • Foreningsoversigt

  Søg en forening i Frederiksberg Kommune.

  læs mere
  Oprettet: 20.11.2018

Frederiksberg Rugby Klub

Beskrivelse

Den bedste (Rugby)klub i Danmark

Når der er nogen der kommer med sådan en påstand, skal man være mistænkelig. Men den risiko løber vi gerne fordi vi faktisk mener at vi har noget at have det i. Man kan være den bedste klub målt efter mange forskellige parametre. De fleste sejrer sidste år, de fleste sejrer nogensinde, de fleste medlemmer, det flotteste sportsanlæg og vi kunne blive ved. Og ja, på alle disse punkter spiller vi godt med. Men det er ikke derfor vi er Danmarks bedste rugbyklub. Vi er Danmarks bedste klub fordi det synes vores medlemmer. I vores klub lægger vi meget vægt på det sociale, på at alle trives og vi gør det med en bold som omdrejningspunkt. Det handler selvfølgelig om at vinde vores kampe, men det handler lige så meget om hold- og klubånd, om indstilling, kammeratskab og personlig udvikling. Alle disse ting sætter vi fokus på ved hver eneste træning, hver eneste kamp, hver eneste gang vi kommer sammen, og det kan mærkes. Derfor er vi Danmarks bedste rugbyklub, for ikke at sige verden bedste. Det siger vores medlemmer i hvert fald, og du er velkommen til at få en smagsprøve - og mærke efter om du synes det samme.

 

Kontaktoplysninger

Frederiksberg Rugby Klub

Nandrupsvej 10

2000 Frederiksberg

Tlf.:

Email:info@frk-rugby.dk

Hjemmeside:https://www.frk-rugby.dk/

CVR nr.:30123875

Aktiviteter

Kort

Kontaktperson