Frederiksberg Aikido Klub

Beskrivelse

Aikido er en moderne kampkunst, der kombineret med en god portion filosofi skaber en træningsform og en livsindstilling, som er udviklende for både kroppen og sindet. Alt efter dit temperament og dine ambitioner kan du træne det som selvforsvar, som motionsidræt og som en selvudviklings- og fordybelsesteknik. Aikido styrker dig både fysisk og mentalt. Kampsport er et fantastisk middel til selvudvikling - en kendsgerning, som japanerne har udnyttet i århundreder.

Frederiksberg Aikido Klub er medlem af Dansk Aikido Forbund, og alle elever er sikret og underlagt de nationale og internationale retningslinjer for træning og graduering. Vores hovedinstruktører er internationalt godkendt til at undervise i aikido. Vi er derudover også medlem af Frederiksberg Idræts Union og er en godkendt forening i Frederiksberg Kommune. 

På vores hjemmeside kan du finde praktiske oplysninger om træningen i Frederiksberg Aikido Klub, du kan læse om aikidoens historie i Japan og Danmark, og under menupunktet ’Aikidotek’ kan du finde oplysninger om klubbens gradueringspensum og links til relevant litteratur.

Kontaktoplysninger

Frederiksberg Aikido Klub

Bülowsvejhallen, Bülowsvej 34

1870 Frederiksberg

Tlf.:38 77 60 50

Email:thomas@frederiksberg-aikido.dk

Hjemmeside:www.frederiksberg-aikido.dk

CVR nr.:32241077

Aktiviteter

  • Kampsport
  • Motion

Kort

Kontaktperson