FKIF, Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening

Beskrivelse

FKIF er en de mest levende og sociale badminton klubber i hovedstadsområdet. At den så også er en af de billigste gør vel heller ikke noget.
Her er plads til alle niveauer, idet vi kan tilbyde spil fra elite- til motionsniveau. Dette sammen med en masse ligesindede og dedikerede badmintonspillere.

Vores afdeling for Børn & Unge har en rigtig dygtig trænerstab, der sørger for at alle børn kommer godt igang med verdens bedste spil. Dette kan gøres allerede fra helt lille, hvor vores "Miniton" træning er særdeles populær. Det er også her at forældrene deltager, hvilket giver mulighed for at lave en god gang motion sammen.

Hører du til dem som har spillet længe og har et højt niveau, ja så er FKIF også en mulighed for at få afprøvet dine evner yderligere. Til den kommende sæson er vores 1. senior hold at finde i Danmarks Serien og 2. senior spiller i Københavns Serien. Derudover kommer der 4 seniorhold yderligere, så alle burde kunne få lysten styret.
Til den kommende sæson er vores seniortræning blevet en kapacitet rigere på trænerfonten, idet den tidligere topspiller for Greve, Gregers Schytt er blevet spillende træner for vores bedste seniorer. Dette vil skærpe konkurrencen yderligere på holdene som forhåbentlig går en rigtig fin sæson i møde.

Hvis du ikke spiller med på vores seniortræning, vil du være at finde på en af vores gruppetræninger som foregår tirsdag og torsdag. Her vil du blive placeret ind efter styrke i en gruppe på mellem 24 og 26 spillere. Til hver gruppe er der en gruppeleder som styrer løjerne. dvs. sørger for spilleplaner og evt. oversidninger så alle får spillet lige meget, men med forskellige hver gang.
Det eneste krav er, at du har tilmeldt dig træningen via systemet "holdsport" som vi benytter i klubben til både træninger og holdkampe.

Er du blevet rigtig voksen, det vil sige over 40 år, så har vi en stor og velfungerende veteranafdeling. Her er  vores 1. hold i 40+ rækken placeret i serie 1 og vores bedste hold i 50 og 60+ er placeret i kredsens øverste række. Her møder spillerne tidligere koryfæer indenfor sporten. 
Ialt har klubben 3 40+ hold, 5 50+ og 3 60+ hold.

Men nok snak for nu. Kig ind på vores hjemmeside www.fkif.dk og dan dig som nytilkommen et indtryk af klubben. Brug vores kontaktformularer hvis du har yderligere spørgsmål. Vi står klar for at hjælpe dig.

Kontaktoplysninger

FKIF, Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening

Jens Jessens Vej 20

2000 Frederiksberg

Tlf.:20838377

Email:ma@group-solution.com

Hjemmeside:www.FKIF.dk

CVR nr.:29994048

Aktiviteter

  • Badminton

Kort

Kontaktperson