FKIF, Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening

Beskrivelse

FKIF er en de mest levende og sociale badminton klubber i hovedstadsområdet. At den så også er en af de billigste gør vel heller ikke noget.
Her er plads til alle niveauer, idet vi kan tilbyde spil fra elite- til motionsniveau. Dette sammen med en masse ligesindede og dedikerede badmintonspillere.

Vores afdeling for Børn & Unge har en rigtig dygtig trænerstab, der sørger for at alle børn kommer godt igang med verdens bedste spil. Dette kan gøres allerede fra helt lille, hvor vores "Miniton" træning er særdeles populær. Det er også her at forældrene deltager, hvilket giver mulighed for at lave en god gang motion sammen.

Hører du til dem som har spillet længe og har et højt niveau, ja så er FKIF også en mulighed for at få afprøvet dine evner yderligere. I indeværende sæson er vores 1. senior hold at finde i Danmarks Serien. Derudover har vi yderligere 4 seniorhold, så alle burde kunne få lysten styret.


I indeværende sæson er vores seniortræning fortsat under ledelse af tidligere verdensmester Jonas Rasmussen. Jonas er en kapacitet og klubbens bedste seniorer nyder godt af hans trænergerning.

Hvis du ikke spiller med på vores seniortræning, vil du være at finde på en af vores gruppetræninger som foregår tirsdag og torsdag. Her vil du blive placeret ind efter styrke i en gruppe på ca. 25 spillere. Til hver gruppe er der en gruppeleder som styrer løjerne. dvs. sørger for spilleplaner og evt. oversidninger så alle får spillet lige meget, men med forskellige hver gang. 


Det eneste krav er, at du har tilmeldt dig træningen via systemet "holdsport" som vi benytter i klubben til både træninger og holdkampe.

Er du blevet rigtig voksen, det vil sige over 40 år, så har vi en stor og velfungerende veteranafdeling. Her er  vores 1. hold i 40+ rækken placeret i serie 1 og vores bedste hold i 50+ i serie 2 og 60+ er placeret i kredsens øverste række. Her møder spillerne tidligere koryfæer indenfor sporten. 
Ialt har klubben 2 40+ hold, 3 50+ og 3 60+ hold. Den kommende sæson giver desuden mulighed for at tilmelde 1 hold i 70+ rækken.

Men nok snak for nu. Kig ind på vores hjemmeside www.fkif.dk og dan dig som nytilkommen et indtryk af klubben. Brug vores kontaktformularer hvis du har yderligere spørgsmål. Vi står klar for at hjælpe dig.

Kontaktoplysninger

FKIF, Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening

Jens Jessens Vej 20

2000 Frederiksberg

Tlf.:20838377

Email:ma@group-solution.com

Hjemmeside:www.FKIF.dk

CVR nr.:29994048

Aktiviteter

  • Badminton

Kort

Kontaktperson