• Opdatering af COVID-19 forhold for aftenskoler/foreninger i Frederiksberg Kommune

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for brug af faciliteter i Frederiksberg Kommune.

  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening/aftenskole fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer.

  læs mere
  Oprettet: 12.08.2020
 • Foreningsoversigt

  Søg en forening i Frederiksberg Kommune.

  læs mere
  Oprettet: 20.11.2018

Familieidræt

Beskrivelse

Familieidræt er en frivillig idrætsforening for børnefamilier, der gerne vil gå til idræt sammen, afprøve sjove aktiviteter og være sammen som familie på en anderledes og hyggelig måde. Foreningens aktiviteter er for forældre og børn fra 2-12 år og vi har både inden- og udendørs aktiviteter. 

Familieidræt ønsker at styrke familiesammenhold, fremme glæden ved idræt og leg samt generelt fremme sundhed og velvære i børnefamilier. Familieidræt vil gøre det lettere for familierne at kombinere en travl hverdag med muligheden for at være aktiv og dermed gøre idræt til en del af hverdagen.

Frivilligheden er et grundlæggende element i foreningen, og det frivillige engagement har været det bærende siden foreningens opstart. Foreningen er non-profit og alle indtægter går til at forbedre foreningens aktiviteter og give Familieidræts medlemmer endnu flere gode og sjove oplevelser!

Hovedsæson 2019-2020 (september - marts):

 • Turbo på Grundtvigsvej - Skolen på Grundtvigsvej, onsdage 16.15.
 • Jump4fun - Skolen på La Cours Vej, onsdage 17.30 - 18.30 (hold tilpasset til børn med overvægtsproblematikker). 
 • Mini tumle - Lindevangsskolen, torsdage 16.30

Få mere info om vores aktiviteter og medlemskab på hjemmesiden og følg vores Facebookside og vær opdateret på sidste nyt! 

Kontaktoplysninger

Familieidræt

Tlf.:

Email:info@familieidraet.dk

Hjemmeside:familieidraet.dk

CVR nr.:39266555

Aktiviteter

 • Gymnastik
 • Løb
 • Motion
 • Svømning

Kort

Kontaktperson