• Opdatering af COVID-19 forhold for aftenskoler/foreninger i Frederiksberg Kommune

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for brug af faciliteter i Frederiksberg Kommune.

  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening/aftenskole fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer.

  læs mere
  Oprettet: 12.08.2020
 • Foreningsoversigt

  Søg en forening i Frederiksberg Kommune.

  læs mere
  Oprettet: 20.11.2018

Falcon Basketball Klub

Beskrivelse

Basketballklubben Falcon er Danmarks største basketballklub

Falcon har base i Bülowsvejhallen, men træner i alt på 10 forskellige lokationer rundt omkring i kommunen. Falcon fokuserer i dag på ungdoms- og breddebasket med hold for børn helt ned til 2-3 års alderen. Med mere end 1.000 medlemmer (2017) er Falcon Danmarks pt. største basketballklub.

Holdene er inddelt efter enkeltårgange i forhold til fødeår op til og med U15.

U4-U6 holdene består af 3 mixhold
U7-U15 består af mindst 1 pigehold og 2 drengehold i hver årgang.
U17 og U19 består af 1 hold pigehold og 1 drengehold i hver aldersklasse

At vi har mere end et drengehold i hver årgang betyder, at vi kan inddele holdene efter de mere ambitiøse og de mindre ambitiøse. Fra U10 drenge er det således, at det gule hold består af de mere øvede spillere, mens det sorte hold som hovedregel består af mindre øvede spillere og nybegyndere. Fra U13 drenge begynder vi at arbejde med 1. og 2. hold. På pigesiden blander vi fra U14 og op spillerne efter ambitionsniveau og ønske om træningsmængde.

På seniorsiden har vi både begynderhold, motionisthold og de lidt mere ambitiøse divisionshold. Er du nybegynder har vi således et hold til kvinder og et hold til mænd.

Kontaktoplysninger

Falcon Basketball Klub

Bülowsvej 34

1870 Frederiksberg

Tlf.:

Email:fiu@falconbasket.dk

Hjemmeside:www.falconbasket.dk

CVR nr.:34769834

Aktiviteter

 • Basketball

Kort

Kontaktperson