BiH Foreningen Sevdah

Beskrivelse

BiH Forening „Sevdah“ blev stiftet d. 1.april 2014 på Frederiksberg i Danmark. Foreningen blev primært etableret for at bevare den bosniske kultur og tradition. Endvidere giver vores arbejde store muligheder for at præsentere bosnisk folkedans, sang og andre traditioner til den danske befolkning og muligheder for et tæt samarbejde med forskellige danske institutioner. Derfor oplever vi vores forening som en bro mellem bosnisk og dansk kultur. 
Selvom ”Sevdah” er en bosnisk forening, kan medlemmer være alle, der godt kan lide at synge, at danse og har lyst til at deltage i foreningens aktiviteter. Årlig kontingent er 200 kr.
 
KORET ISKRE
Koret Iskre er en del af BiH Forening Sevdah, som blev stiftet d.1.april 2014 på Frederiksberg. Koret blev dannet primært for at bevare den bosniske sang sevdalinka, men der synges også andre sange fra Balkan og danske sange. Sevdalinka er en bosnisk sang, der beskriver kærlighed og længsel efter den elskede person, sted eller tid. Sangen beskriver hyppigt melankoli, der opstår som følge af længslen. 
Vi mødes hver torsdag fra kl.18:00-21:00. For at være medlem af koret, skal man melde sig ind i vores forening Sevdah. Vi mødes på Christian Paulsens Vej 15, 2000 Frederiksberg. 
Du kan  kontakte os via vores mailadresse :
 
 
ÅBENT HUS
Det er åbent for alle.(Fri entre)
Vi altid en ny emne synger, danser, hygger, læser bøger og har forskellige andre aktiviteter. Medlemmer, venner og alle andre som har lyst til lære vores forening at kende, er velkomne .
Flere oplysninger findes på  Facebook
 
FRIVILLIGT ARBEJDE
gymnastik, gå tur sammen, snakke, kaffebesøg ,besøg på plejehjem OSV
 
Du kan  finde os på:
Facebook:
Bih Forening Sevdah
Frivillighed opslagstavle
mail:  
 
 
 

 

Kontaktoplysninger

BiH Foreningen Sevdah

Ingemannsvej 11,

1964 Frederiksberg

Tlf.:50106663

Email:sevdah2015@outlook.dk

Hjemmeside:BiH Forening Sevdah

CVR nr.:35958894

Aktiviteter

  • Dans
  • Gymnastik
  • Kor
  • Motion

Kort

Kontaktperson