• Opdatering af COVID-19 forhold for aftenskoler/foreninger i Frederiksberg Kommune

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for brug af faciliteter i Frederiksberg Kommune.

  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening/aftenskole fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer.

  læs mere
  Oprettet: 12.08.2020
 • Foreningsoversigt

  Søg en forening i Frederiksberg Kommune.

  læs mere
  Oprettet: 20.11.2018

BiH foreningen Sevdah

Beskrivelse

BiH Forening „Sevdah“ blev stiftet d. 1.april 2014 på Frederiksberg i Danmark. Foreningen blev primært etableret for at bevare den bosniske kultur og tradition. Endvidere giver vores arbejde store muligheder for at præsentere bosnisk folkedans, sang og andre traditioner til den danske befolkning og muligheder for et tæt samarbejde med forskellige danske institutioner. Derfor oplever vi vores forening som en bro mellem bosnisk og dansk kultur. 
Selvom ”Sevdah” er en bosnisk forening, kan medlemmer være alle, der godt kan lide at synge, at danse og har lyst til at deltage i foreningens aktiviteter. Årlig kontingent er 100 kr.
 
KORET ISKRE
Koret Iskre er en del af BiH Forening Sevdah, som blev stiftet d.1.april 2014 på Frederiksberg. Koret blev dannet primært for at bevare den bosniske sang sevdalinka, men der synges også andre sange fra Balkan og danske sange. Sevdalinka er en bosnisk sang, der beskriver kærlighed og længsel efter den elskede person, sted eller tid. Sangen beskriver hyppigt melankoli, der opstår som følge af længslen. 
Vi mødes hver torsdag fra kl.18:00-21:00. For at være medlem af koret, skal man melde sig ind i vores forening Sevdah. Vi mødes på Christian Paulsens Vej 15, 2000 Frederiksberg. 
Du kan  kontakte os via vores mailadresse :
 
 
ÅBENT HUS
Det er åbent for alle.(Fri entre)
Vi synger, danser, hygger, læser bøger og har forskellige andre aktiviteter. Medlemmer, venner og alle andre som har lyst til lære vores forening at kende, er velkomne .
Flere oplysninger findes på KultuNaut og Facebook
 
FRIVILLIGT ARBEJDE
gymnastik, gå tur sammen, snakke, kaffebesøg ,besøg på plejehjem OSV
 
Du kan  finde os på:
Facebook:
Bih Forening Sevdah
Instagram:
bihforeninsevdah
Boblberg.dk
KultuNaut: 
Bih Forening Sevdah
Frivillighed opslagstavle
mail:  
 
 
 

 

Kontaktoplysninger

BiH foreningen Sevdah

Frederiksberg

Tlf.:

Email:sevdah2015@outlook.dk

Hjemmeside:BiH Forening Sevdah

CVR nr.:35958894

Aktiviteter

 • Kor

Kort

Kontaktperson