topbanner=klatre.jpg;

Velkommen til Frederiksberg Kommunes bookingportal

Genåbning pr. 21. maj 2021:

  • Forsamlingsforbuddet ifm. indendørs aktivitet hæves til 50 personer og udendørs til 100 personer
  • Alle resterende idræts-, forenings- og aftenskoleaktivitet åbner med krav om coronapas, herunder musik- og kulturskolerne for personer over 18 år samt sangaktivitet.
  • Der er fortsat stor begrænsning på hvor mange, der må være i ethvert lokale.
  • Foreninger og aftenskoler har ansvaret for, at der bliver foretaget stikprøvekontrol af Coronapas på personer over 18 år, der er en del af indendørs foreningsaktiviteter.

Læs mere om genåbningens faser i dette link.
 

Her kan du som borger, få et overblik over foreninger på Frederiksberg og se hvilke faciliteter Kommunen råder over. Brug søgefelterne ovenfor og kom godt i gang efter at du er logget ind. 

Du kan også få et overblik over kommunens foreninger og aftenskoler ved at trykke på fanen "Foreningsoversigt".

For foreninger

Portalen er også for godkendte foreninger, der søger efter ledige lokaler til tilbagevendende aktivitet. Log ind og klik på "Booking". Foretag herefter din forespørgsel og afvent endelig godkendelse, som kommer i form af en mail.

Ønsker du at oprette en forening eller få din forening godkendt som frivillig folkeoplysende forening på Frederiksberg, kan du få hjælp her.

For nye brugere

Hvis du ikke allerede har et login, skal du oprette dig som bruger. Klik i "opret bruger" i øverste højre hjørne og få tildelt et login.

OBS! Der kan ikke bookes lokaler til private arrangementer og fester.