• Opdatering af COVID-19 forhold for aftenskoler/foreninger i Frederiksberg Kommune

  En ny sæson står for døren. I den forbindelse opdaterer og genopfrisker vi her COVID-19 forhold for brug af faciliteter i Frederiksberg Kommune.

  En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt forening/aftenskole fortsat tager ansvar for, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt. Herunder at der sikres afstand mellem mennesker, at forsamlingsforbuddet overholdes, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. I denne nyhed kan I læse mere om lokale retningslinjer.

  læs mere
  Oprettet: 12.08.2020
 • Foreningsoversigt

  Søg en forening i Frederiksberg Kommune.

  læs mere
  Oprettet: 20.11.2018

topbanner=klatre.jpg;

Vi holder sommerferie i uge 28, 29 og 30. God sommer!

Velkommen til Frederiksberg Kommunes bookingportal

Her kan du som borger, få et overblik over foreninger på Frederiksberg og se hvilke faciliteter Kommunen råder over. Brug søgefelterne ovenfor og kom godt i gang efter at du er logget ind. 

Du kan også få et overblik over kommunens foreninger og aftenskoler ved at trykke på fanen "Foreningsoversigt".

For foreninger

Portalen er også for godkendte foreninger, der søger efter ledige lokaler til tilbagevendende aktivitet. Log ind og klik på "Booking". Foretag herefter din forespørgsel og afvent endelig godkendelse, som kommer i form af en mail.

Ønsker du at oprette en forening eller få din forening godkendt som frivillig folkeoplysende forening på Frederiksberg, kan du få hjælp her.

For nye brugere

Hvis du ikke allerede har et login, skal du oprette dig som bruger. Klik i "opret bruger" i øverste højre hjørne og få tildelt et login.

OBS! Der kan ikke bookes lokaler til private arrangementer og fester.